клиентски коментар


Много удобни са.Не мога да си помисля за други след като съм била с тези.Да цената им е висока но не са еднодневки.Много време издържат.Не се захабяват дори.
Margarita BasnarovaВ момента в който стъпих на тях,цената нямаше значение……толкова са удобни и меки ….
Христина Стоименова


Леки,меки и изключително удобни! Ако не трябваше зимата да се носят чорапи ,щях да ги ползвам за домашни чехли, така че,очаквам с нетърпение да предложите затворен модел!
Юлияна Молова


Супер, я себе такие купила уже! очень довольна.
Natalia Ulitjonok


Наистина са страхотни! Такова удобство!
Nina Georgieva


Ползвам флипс от около 4 месеца. В началото ми беше доста странно, но за 2-3 дена стъпалата ми свикнаха с тях и сега са ми
любимите. Нося само обувки и стелки на тази фирма, защото са изключително удобни и имах нуждата и вкъщи да се чувствам,
толкова добре. Е сега ми е удобно, както навън,така и вкъщи! А за морето – да не говорим!БЛАГОДАРЯ, че ви има, магазини ORTOS!
Наталия Иванова


От известно време ме мъчат възглавничките на левият си крак, намерих ви в интернет и си закупих флипс, ползвам ги предимно  в къщи,
толкова мек и пружиниращ, че когато съм с тях болката изчезва!
Борислав Пешев


Много са удобни!  Ако не трябваше да нося и други обувки, щях да ходя само с ФЛИПС!
Ивайло Арнаудов


Дълго време търсех подходящи летни джапанки, които ще се „разберат“ със стъпалата ми. Прочетох характеристиките за Flips и си помислих, че те са моят шанс! Имам доста високи надлъжни сводове и чувствителни нервни окончания на стъпалата, за това и изискванията ми бяха само за удобство, нямах никакви критерии за визия. И как приятно се изненадах от удобството и дизайна на тези джапанки! Това е една от най-добрите инвестиции, които съм правила! Ще поръчам и втори чифт, цветовете са изключително свежи и подходящи за лятото.
Юлияна Петрова


Това са любимите ми летни чехли!Едва Юни месе е, а аз имам разлики на стъпалата от носенето им :)) Поддръжката за сводовете е уникално удобна!
Иглика Николова


Влюбих се в тях още при пробването в магазина и от тогава така и не ги свалям, вече цяло лято! Бързо измислете с какво да ги заменя през зимата 🙂
Елисавета Алексиева


Updating…
  • Нямате артикули в количката.