УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

 

За доставка на поръчаните стоки, flips.bg ползва куриерските услуги на Спийди. Когато стоката е налична, в общия случай, се доставя до 2 работни дни. Запазваме си правото да определим и по-дълъг срок, за което ще Ви уведомим. Доставката е безплатна за Вас, когато поръчката е на стойност над 65 лева.

Цената на доставка за поръчки със стойност под 65 лева е 5 лева.

Ако изберете други куриерски услуги, тогава доставката е за Ваша сметка.

Плащането на стоките е с наложен платеж или чрез платежна система PayPal.
ВРЪЩАНЕ НА СТОКА, ЗАКУПЕНА ОТ РАЗСТОЯНИЕ. 14-ДНЕВНА ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ!

 

Ако сте закупили стока чрез нашия уебсайт или чрез поръчка по телефон, вие имате право да я върнете, без да посочвате причини за това и независимо от състоянието и следите от употреба, в срок до 14 календарни дни, считано от датата на получаването й. За да упражните правото си на отказ, пишете ни на office[at]flips.bg, като ни предоставите Вашето име, телефонен номер, (причина за връщането ако желаете) и посочите банкова сметка по която желаете да получите парите си обратно. Ако предпочитате, можем да изпратим парите и до офис на куриерска служба, която извършва такива услуги.

2 седмици гаранция връщане на парите

Очакваме да ни изпратите по куриер (или да донесете) стоките в някой от нашите  Магазини, в срок до 7 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си. Срокът се счита за спазен, ако получим обратно стоките в рамките на 7-те дни.

Разходите по връщане на стоките до наш адрес са за Ваша сметка.

 

Ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, без разходите за доставка, без неоправдано забавяне и в срок от 7 дни считано от датата, на която получим стоката при нас. Запазваме си правото да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно. Ще извършим възстановяването на средствата по посочена от Вас банкова сметка (в българска банкова институция), което ще е без допълнителни разходи за Вас.

ЗАМЯНА НА СТОКА, ЗАКУПЕНА ОТ РАЗСТОЯНИЕ.

 

Ако сте закупили стока чрез нашия уебсайт или чрез поръчка по телефон, то вие имате право да я замените, в срок до 14 календарни дни, считано от датата на получаването й.

За да упражните правото си на замяна, посетете наш Магазин, пишете ни на office[at]flips.bg или се обадете на тел: 0882 923 142, като ни предоставите Вашето име, телефонен номер, причина за връщането и артикула, който желаете да получите срещу върнатата стока.

За да бъде възможна замяната, паричната стойност на стоките, които желаете да замените, трябва да съвпада точно със стойността на новите артикули, които ще получите в замяна.

След като се свържете с нас по телефон или имейл ще получите инструкции и адрес, на който да изпратите стоките за замяна.

Очакваме да ни изпратите стоките по куриер, в срок до 3 дни след деня, в който сте ни информирали за желанието си за замяна. Срокът се счита за спазен, ако получим обратно стоките в рамките на 10 дни.

Новите артикули, които желаете да получите срещу заменената стока ще бъдат изпратени обратно по куриер, след като първо получим изпратените от Вас стоки за замяна и се уверим, че са закупени от нашия уеб сайт flips.bg и че стоките не са с нарушена цялост и в добър търговски вид.

Разходите по връщане на стоките за замяна до наш адрес са за Ваша сметка.

 

flips.bg си запазва правото да променя настоящите условия, като ги публикува на https://flips.bg. Всички изменения ще се прилагат за нови договори, сключени след деня, в който промените влизат в сила.

Updating…
  • Нямате артикули в количката.